Volvo V70 2.4D 163 pk

Door Maurice Bennekom op 29 november 2016

REF. Chiptuning Volvo V70 2.4D 163 pk

Beste Mobile Chiptuning,

Als beloofd mijn “rijervaring” ; Ik heb er nu ongeveer 750 kilometer mee gereden. Wat mij direct opviel is dat het verbruik merkbaar lager is. In mijn geval een kleine 8%. Hij reageert directer op het gaspedaal en de turbo lijkt / begint al eerder zijn werk te doen.
Het koppel bouwt vloeiend en krachtig op. Kortom, de prestaties zijn aanzienelijk verbeterd. Wat mij betreft tot de volgende auto.

  • chiptuning volvo v70 24d

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp