VW Caddy 1.6 TDI 75 pk

Door Marco op 1 februari 2017

Beste Mobile tuning,
Jullie vroegen mij na het inrijden nog even een berichtje te sturen. Bij deze ;
Elke dag als ik in mijn Caddytje stap, de motor warm heb en op het gas druk, heb ik weer een lag op mijn gezicht. Wat trekken dat ding zeg.
Dat kan ook niet anders want in mijn geval is het dubbel op feest. De 75 pk is een geknepen 105 pk , dus ik heb nu rond de 135 pk onder de kap.
Een toename van 60 pk is natuurlijk goed te merken en ook bij de pomp. Als ik normaal rijdt, dan haal ik 100 km meer uit een volle tank.  Dus beste lezer , als je in het bezit bent van een VW Caddy 1.6 TDI met 75 pk , laat deze jongens dan je Caddy tunen. Het gebeurt vakbekwaam en professioneel! Met vriendelijke groet, Marco

  • chiptuning VW Caddy 1.6 TDI 75 pk

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp