VW – Caddy 2.0 SDI

Door Dhr. M. R. Kolk op 29 november 2016

Hey, hallo!!
De caddy bevalt een stuk beter nu! Onlangs hebben jullie hem onder handen genomen en hij trekt nu lekker door in de versnelling. Ons pakezeltje maakt aardig wat beladen kilometers en dan mis je snel vermogen zonder turbo. De Sdi trekt nu als een 90pk Tdi.
Door een menselijk foutje is deze auto aangekocht als Tdi. Nadat hij overgeschreven was ben ik er achtergekomen dat het een Sdi was. De verantwoordelijke stelde toen voor om de auto te laten chippen. Dat had hij tegen de juiste persoon gezegd en het eerste telefoontje ging richting Mobile-Chiptuning. Binnen de directie was het verhaal snel rond en meer gegadigden meldden zich bij mij. Maar na wat contact bleef het bij de caddy (Helaas) en het “chippen” ging nog snel ook. Een uurtje en de proefrit was een feit. Super! Normaal geef je met een koude motor niet volgas maar ik kon het niet laten. Met een Km-stand van bijna 120dkm na 4 jaar kan hij nog wel wat hebben. Het resultaat is fantastisch, zelfs boven de 120 trekt hij nog wat makkelijker door.
Tot de volgende keer zullen we maar zeggen!!
M.R. Kolk Monteur ProPak

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp