VW Caddy 2.0 TDI 140 pk

Door Roelof op 16 februari 2017

Hai Jerry,

Nadat ik werd ingehaald door een Caddy 1.6 TDI ben ik op internet gaan zoeken naar een chiptuning bedrijf, Ik heb weinig tijd om ergens heen te kachelen en een halve dag op te offeren. Jullie bedrijf is voor mij een uitkomst. Ik heb lekker mijn klus kunnen doen terwijl jullie mijn Caddy onder handen namen. Top service! Moest wel ff 20 minuten proefrijden om te kijken of alles goed was afgesteld. Nou en dat ie ie. Ik wordt zeker niet meer dooreen Caddy 1.6 inghaald, sterker nog ik heb een VW transporter 180 pk er uit gereden. Die zat vreemd te kijken!

Mannen bedankt maar weer!

Groeten,

Roelof Eigenaar van de VW Caddy 2.0 TDI 140 pk

  • VW Caddy 1.6 TDI 75 pk

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer