VW – Golf 5 R32 DSG

Door Dhr U. Tas op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VW GOLF R32

Beste,

Zoals jullie al zeiden de toename is niet enorm veel. Ik heb er 1000 km mee gereden en kan dan ook nu pas mijn oordeel over geven. In eerste instantie was ik wat teleurgesteld. Merkte wel dat ie directer reageerde en dat de DSG automaat wat beter schakelde. Toen jullie weggingen ben ik meteen gaan rijden. Begon al kort daarna te merken dat ie krachtiger werd. Hij loopt lekkerder en veller. Ik ben er nu erg tevreden over.

Met vriendelijke groet,

U. Tas

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp