VW – Passat 1.9 TDI

Door Bert Maneschein op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VW PASSAT 1.9 TDI

Beste Heren,

Voorheen heb ik gereden met een powerbox. Dit is mij ontzettend tegengevallen, aangezien de auto stootte en rookte. Ik heb hier dan ook veel problemen mee gehad.
Gelukkig heb ik mijn geld terug gehad van dat bedrijf. Omdat 105pk toch iets te weinig is voor een Passat, ben ik verder gaan zoeken. Zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik rijd er nu 3 weken mee, en ben versteld van het vermogen. De auto loopt mooi rond en van blauwe pluimen is geen sprake meer. De auto pakt van onderuit mooi op en houdt het koppel vast tot 4200 toeren. Zeer tevreden dus.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp