VW – Passat 2.0 TDI 140 pk DSG

Door Dhr. K. Freriksen op 20 april 2017

volkswagen passat 2000 tdi

volkswagen passat 2000 tdi

Hoi Dennis,

Alles goed daar? Ik zou je nog even laten weten hoe hij na de software update zijn werk doet. Ik merkte meteen al na de ingreep dat hij heel anders reed. Veel sneller, soepeler, en alerte respons op mijn gaspedaal. Na een een inrijperiode van 2 weken merkte ik dat de motor nog smeuiger was geworden. De DSG vindt het ook allemaal fantastisch! Ik ben er zeer content mee. Ga zo door en met vriendelijke groet Fred. Tot de volgende!

  • volkswagen passat 2000 tdi

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp