VW – Passat CC 1.8 TSI

Door Dhr. R. van de Ven op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VW PASSAT CC 1.8 TSI

Beste Tjippers,

De Passat rijdt echt geweldig. Grote klasse.
Het was niet mijn idee om hem te laten tunen. Mijn baas kwam ermee. Jullie hebben zijn Audi Q7 een week ervoor getuned en hij was helemaal uit zijn dak. Als bonus voor goed presteren deze maand moest ik mijn auto laten tunen, haha. Normaal ben ik helemaal niet echt met dat soort dingen bezig, maar toe maar.
Als ik nu het gas intrap dan gaat hij wel als een speer. Wat voor mij best intressant is, is het verbruik, dit is echt met een 10% omlaag.
Wat mij betreft een geslaagde missie.

Renze

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp