VW – T5 2.5 TDI 130 Pk

Door Dhr. K. Lokker op 29 november 2016

Ref. VW T5 2.5 TDI 130 Pk

Beste heren,

Mijn naam is Kees , werkend op de Sloecentrale in Vlissingen-oost als magazijnbeheerder daar.

Vandaag zijn 2 collega�s van u op afspraak met mij, naar de centrale gekomen om mijn VW Transporter T5 Multivan 2.5TDI de chippen van 130 naar ongeveer 170 Pk.

De mannen waren er rond half 4 op de parkeerplaats van de Centrale.

Het was deze dag ( 13 December 2012 ) heel erg koud buiten.

Nadat de mannen mij belde ben ik buiten het hek naar de koude parkeerplaats gegaan om ze te verwelkomen.

Meteen was er een vriendelijke ontmoeting en gingen direct aan de slag. Een van de medewerkers was zelf ook een T5 liefhebber.

Helaas mochten we niet in het warme grote droge magazijn van de centrale dit klusje doen van de managers aldaar . Helaas, dan maar in de kou werken. Brrrrrr�

Uw mannen hadden daar begrip voor en gingen zonder mopperen om de kou aan de slag.

Was nog een hele klus achteraf, de accu eruit en de montage accuplaat eruit. De bouten waren behoorlijk aangetast dus ik had gelijk nieuwe roestvast stalen boutjes ervoor gehaald.

Na het chippen de mannen alles teruggebouwd en �..helaas motor startte niet.

Alles er weer er uit en opnieuw de laptop aan de boordcomputer gehangen, alles weer terug en toen was het goed. Foutje met flashen denk ik.

Ik heb de bus daarna uitgetest, werkelijk niet te geloven hoeveel power trekkracht ik nu erbij hebt, ook de motor loopt veel rustiger. De motor blijft in iedere versnelling maar doortrekken en liep bijna tegen de 200Km per uur,

En dat voor een bus zeg, niet te geloven wat een monster is het nu !

Ik wil hierbij dan ook de mannen die de kou doorstaan hadden een zeer goede service verlenen dan ook een ( warme douche geven ) hahah ik lijk dat programma wel ! Radar of zo ??

Door de kleine tegenslag waren ze om 5 uur klaar.

Nogmaals bedankt voor de service en zal zeker jullie goede naam doorgeven.

P.S. Jullie mogen dit stukje ook op je website zetten voor goede referentie !

Met vriendelijke groet,

Kees Lokker ( firma Dorpmanns klusbedrijf )

Vlissingen.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer