VW – T5 TTDI 180 pk DSG

Door Dhr. G. Buis op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VW TRANSPORTER T5 TTDI 180 pk DSG

Hoi Jerry, Je vroeg me een reactie voor op de website, dus bij deze. Het verschil is wat mij betreft het beste merkbaar vanuit stilstand. In originele stand duurde het best even voordat hij op kracht was. Hij pakt nu meteen goed op van onderuit.Erg fijn want hier stoorde ik me behoorlijk aan. Hij is soepeler, krachter en rijdt nu gewoon veel beter. Het schakelgedrag van de DSG bak is ook erg opgeknapt.
Het ordeel; Een Aanrader voor elke 180 pk TTDI rijder. Een dikke 10.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp