VW Tiguan 1.4 TSI 122 pk

Door Dhr. G. Bos op 26 april 2017

Beste Gerard,

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik erg content ben met tuning van mijn VW Tiguan 1.4 TSI. Ik heb de auto gekocht met een tuning er op. Doordat hij een update moest hebben en de ketting vervangen moest worden , ben ik de tuning verloren. Helaas kon ik niet achterhalen welk tuning bedrijf het was geweest. Ik miste toch wel de extra pk’s en ben toen bij jullie terecht gekomen. De auto rijdt nu veel fijner dan met de eerste tuning. Hij reageert sneller , heeft meer kracht een loopminder te ratelen. Bedabkt voor de top service op locatie.

Met vriendelijke groet,

Gerald 🙂

  • Chiptuning VW Tiguan 1400 tsi

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp