VW – Touareg 3.0 TDI Bluemotion

Door Dhr. B. van Leeuwen op 29 november 2016

Beste heren,

Door mijn VW dealer in Amsterdam werd ik doorverwezen naar jullie. Het telefonisch contact was erg aangenaam evenals de uitgebreidde en heldere antwoorden op mijn vragen. Na het gesprek had ik dan ook erg veel zin om mijn Touareg door jullie te laten tunen. Het verschil is echt enorm en eigenlijk veel groter dan ik had verwacht. Ik laat het over aan de Touareg bezitters om dit gevoel te zelf ervaren.

Groeten,

Bert
MediaPower

  • Chiptuning Vw touareg 3000 TDI

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer