Chiptuning Scania brazilie

Officiele dealer in Brazilië

23 mei 2017

Sinds 2009 heeft Mobile Chiptuning een vestiging in Brazilië. Vanuit daar worden veelal landbouwmachines en vrachtauto’s getuned.  De vestigingsplaats Ponta Grossa ligt aan een belangrijke transport route van Noord naar Zuid Brazilië. Hierdoor zijn er veel transportbedrijven, dealers en garages gevestigd. Ook op landbouwgebied is deze omgeving door zijn omvang aantrekkelijk. Niet voor niets zijn er veel Nederlandse boeren in dit gebied gevestigd. De ideale plek voor een vestiging van Mobile Chiptuning. 

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp